Warning: mysql_connect(): Headers and client library minor version mismatch. Headers:50546 Library:50634 in /home/bigsite/public_html/blog/post.php on line 10

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bigsite/public_html/blog/post.php:10) in /home/bigsite/public_html/blog/post.php on line 24
طرز تهيه خورشت قيمه نذري خوش عطر و بو براي 100 نفر تفريحي
امروز : 100
ديروز : 136
افراد آنلاين : 1
همه : 17502
 
نوشته شده توسط : محمود

طرز تهيه خورشت قيمه نذري :

طرز تهيه خورشت قيمه نذري ,روش پخت خورشت قيمه,نكات مهم در پخت خورشت

 

آموزش انواع خورشت در سايت انسان شاد

مواد لازم براي تهيه خورشت قيمه نذري:(براي 100 نفر)

گوشت قيمه اي گوسفند :◊: هفت كيلوگرم

رب گوجه فرنگي :◊: يك و نيم كيلوگرم

لپه  :◊:  سه و نيم كيلو گرم 

 برنج :◊: پانزده كيلوگرم

طرز تهيه خورشت قيمه نذري:

براي آماده كردن خورش قيمه اولين كار پختن لپه آن است.

حين پخت لپه كف روي آب را مرتب برداريد و بيرون بريزيد .

براي امتحان پخت لپه يك عدد لپه را بين دو انگشت قرار داده و فشار دهيد اگر له نشود و خيلي هم سفت نباشد ، يعني ميزان پخت آن كامل است .

وقتي از پخت لپه مطمئن شديد ، آن را داخل آبكش ريخته و روي ان هم آب سرد بريزيد.

داخل قابلمه‌اي مقداري روغن بريزيد و روي شعله اجاق گاز قرار دهيد تا داغ شود.

حالا پياز خردشده را در روغن به اندازه‌اي تفت دهيد تا رنگ آن طلايي شود.

در حين سرخ‌شدن پياز، يك قاشق چاي‌خوري زردچوبه را اضافه كنيد و هم بزنيد.

گوشت گوسفندي را كه از قبل به صورت قيمه اي خرد كرده و شسته ايد ،به پيازداغ اضافه كنيد

و روي حرارت مرتب هم‌بزنيد تا گوشت تفت داده شود.

لپه پخته شده و آبكش شده را به گوشت ها و پياز ها اضافه كنيد  و به هم‌زدن ادامه دهيد.

نكاتي براي خوشمزه شدن خورشت:

 :◊: اگر در حين پخت گلاب و دارچين را اضافه كنيد عطر و بوي اصلي آن از دست مي رود :◊:

 :◊: اگر خورش به اندازه كافي غليظ نشده و آب دار است از پيش مقدار لپه خام را آرد كرده و آماده بگذاريد :◊:



:: موضوعات مرتبط:

:: برچسب‌ها: طرز تهيه خورشت قيمه نذري ,روش پخت خورشت قيمه,نكات مهم در پخت خورشت،
تاریخ انتشار : ۱۶ آبان ۱۳۹۵ | نظرات (0)
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]